Solbakken, Aarhus

Absalonsgades botilbud

Boligerne i Absalonsgade er kommunes anviste boliger. Medarbejdere yder personlig, praktisk og pædagogisk støtte.
Målgruppen er voksne med fysiske funktionsnedsættelser og kognitive dysfunktioner samt senhjerneskadede.

Bofællesskabet Absalonsgade (5 pladser)

Bofællesskabet i Absalonsgade ligger midt i Aarhus. Her har borgeren alle muligheder for at være aktiv og bruge storbyens mange tilbud. Der er et stærkt og godt fællesskab mellem beboerne. Bl.a. er der fællesspisning hver 14. dag. Og selv om bofællesskabet er centralt placeret i Aarhus, er der i umiddelbar nærhed af bygningen et grønt område, som også rummer en have og et drivhus.

Et aktiv liv midt i storbyen

I Bofællesskabet Absalonsgade bor borgeren i en toværelses lejlighed med eget bad og køkken. På grundlag af visitationen fra egen kommune tegner borgeren en individuel lejekontrakt med boligselskabet før indflytningen. Målgruppen for bofællesskabet er voksne med fysiske funktionsnedsættelser, kognitive dysfunktioner eller erhvervet hjerneskade.

Det overordnede mål i Bofællesskabet Absalonsgade er, at borgeren får en så indholdsrig og meningsfuld tilværelse som overhovedet mulig. Som faguddannede medarbejdere kan vi assistere i forhold til hverdagens personlige og praktiske udfordringer og gøremål ud fra, hvad den enkelte har behov for. Vi hjælper bl.a. med at udvide og styrke borgerens netværk.