Solbakken, Aarhus

Egebæksvejs botilbud

Boligerne på Egebæksvej er kommunalt anviste boliger. Solbakkens medar­bejdere yder personlig, praktisk og pædagogisk støtte. Målgruppen er voksne med fysiske funktionsnedsættelser og kognitive dysfunktioner samt senhjerneskadede. 

Bofællesskabet Egebæksvej (12 pladser)

I Bofællesskabet Egebæksvej sørger vi for at møde borgeren på et ligeværdigt niveau. Det betyder bl.a., at vi har en åben og løbende dialog om den enkeltes muligheder og udfordringer. En dialog der til tider også inddrager borgerens familie og pårørende. På den måde kan vi fagligt opmærksomt og opfindsomt imødekomme borgerens individuelle ønsker og drømme om en alsidig, meningsfuld og udviklende hverdag. 

Et aktivt og alsidigt liv nær skov og strand

Her hos os bor borgeren lidt uden for centrum, men nær skov og strand. Hver beboer har egen lejlighed med stort badeværelse, mindre stue og soveværelse. Vi deles om fællesstuen, køkken og vaskerum. Og der er naturligvis en vågen nattevagt døgnet rundt.

Alt i alt er der 12 beboere i Bofællesskabet Egebæksvej. Den primære målgruppe er voksne med fysiske funktionsnedsættelser, kognitive dysfunktioner eller senhjerneskade. Med udgangspunkt i den enkelte hjælper vi som fagpersoner med pædagogisk støtte og vejledning. Vi assisterer desuden i forhold til hverdagens praktiske og personlige aktiviteter og lytter og handler på, hvad den enkelte borger har behov for.