Solbakken, Aarhus

Whistleblower-ordning

På Solbakken ønsker vi at skabe et sikkert arbejdsmiljø for vores ansatte. Derfor har vi oprettet en Whistleblower-ordning, hvor medarbejderne kan indberette mulige lovovertrædelser som f.eks. omsorgssvigt, vold, chikane, krænkelser og lignende.

Vores Whistleblower-ordning

På Solbakken ønsker vi at skabe et sikkert arbejdsmiljø for vores ansatte. Derfor har vi oprettet en Whistleblower-ordning, hvor medarbejderne kan indberette mulige lovovertrædelser som f.eks. omsorgssvigt, vold, chikane, krænkelser og lignende. Portalen gør det let og sikkert at indberette overtrædelser anonymt.

Indberetter du anonymt, kan du stadig kommunikere med os og følge op på din indberetning ved at oprette en sikker postboks i systemet. Alle indberetninger behandles fortroligt, uanset om du angiver dit navn eller ej. Det er et krav, at enhver indberetning indsendes i god tro og at vores whistleblowerordning ikke bruges til ubegrundede beskyldninger mod uskyldige personer.

Som indberetter skal du være opmærksom på, at du aktivt selv skal logge ind i portalen og følge op på, om der er kommet svar fra Whistleblowerenheden – herunder feedback. Du modtager ikke notifikationer vedrørende din indberetning.

Bemærk: Whistleblowerportalen er hosted på en sikker platform, der drives af GapSolutions (www.Gapsolutions.dk) og er ikke en del af Solbakken eller Solbakkens intranet.

Husk

Du kan altid kan tage fat i din nærmeste leder eller tillidsrepræsentant/arbejdsmiljørepræsentant, hvis du har kritik eller spørgsmål om forhold på Solbakken, som der skal tages hånd om.

Vores whistleblowerordning er ikke beregnet til indberetninger om:

– Mindre alvorlige forhold

– Ansættelsesmæssige spørgsmål

– Utilfredshed med løn etc.

Er du i tvivl, om din observation eller mistanke er af alvorlig karakter og skal indberettes eller ej, så opfordrer vi til, at du alligevel indberetter. Alle indberetninger bliver besvaret og behandlet hurtigst muligt.