Birkedalen

BIRKEDALEN ER ET BOFÆLLESSKAB FOR 12 UNGE OG VOKSNE
På Birkedalen bor der 12 unge og voksne med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. En del af beboerne har boet på Birkebakken indtil de blev 18 år.
Faglig profil
Pædagogisk arbejder vi med anerkendende pædagogik, og vi tager afsæt i Bo Hejlskovs udviklingspsykologi. Vi har fokus på den enkelte beboers situation og behov, og vi tilpasser den pædagogiske referenceramme således, at den enkeltes udvikling varetages bedst muligt. 

Hverdagen
På Birkedalen vægter vi højt, at det er beboernes hjem, og derfor er det med udgangspunkt i den enkelte, at vi tilpasser dagligdagen.
Om eftermiddagen kan man være i lejligheden, men mange vil også gerne være i fællesrummene, hvor der læses, spilles spil og der er gode muligheder for kreative aktiviteter.
Der er mulighed for ridning, som varetages af faste ledsagere, og en gang ugentligt er der tilbud i huset om klangmassage og musik.
Alle beboere har dagbeskæftigelse, og er således ude af huset alle hverdage mellem 8.30 og 14.30.
Traditioner
På Birkedalen nyder vi at følge årets gang. Vi fejrer alle højtider med den pynt som hører til og maden, som er en vigtig del af traditionerne. I august holder vi en sommerfest for beboerne og deres pårørende.

 

Praktiske oplysninger Birkedalen

Hejredalsvej 142

8220 BrabrandSouschef

Lone Svenningsen

Tlf. 30 24 48 18

e-mail: losv@aarhus.dk

 

 Afdelingsleder

Marianne B. Wedege

Tlf. 87 13 33 14

e-mail: mwe@aarhus.dk


Medarbejdere

Tlf. 87 13 33 27

   eller 41 85 63 78